http://www.freepik.com/free-photo/concept-cash-currency-scheme-financial_1047744.htm

Sparen in de BV

Vandaag komt BN de Stem in een uitgave van GELD&GOED met een hele pagina onder de titel ‘Sparen in de bv’. Zeker lezenswaardig als u van mening bent dat u (te)veel belasting over uw Box 3 vermogen betaalt.

Dit artikel beschrijft echter enkel de BV als optie en laat het zgn. Open Fonds voor Gemene Rekening in zijn geheel buiten beschouwing. Jammer, omdat juist ook voor kleinere vermogens een OFGR zeker tot de mogelijkheden behoort én dit de meermaalse beschreven gang naar de notaris bespaart.

Is uw interesse gewekt over een Open Fonds voor Gemene Rekening of u wilt klankborden of een BV-route of een OFGR iets voor u(w vermogen) zou zijn? Wij staan u graag vrijblijvend kort te woord of plannen graag een introductie-adviesgesprek met u in de agenda. Dit kan kort/lang, bij ons/bij u, overdag of in de vroege avond gepland worden. Bel ons om de mogelijkheden door te nemen.

U kunt ons op werkdagen bellen op 076 597 27 11, ons een e-mail bericht sturen via helpmij@chalant.eu of contact opnemen via onze website www.chalant.eu

www.chalant.eu

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:
Kunt u ook belasting in Box 3 beparen ?
Stop je (Box 3) vermogen in een fonds of een BV
Bespaar box 3 belasting met een Open Fonds voor Gemene Rekening