Administratie (boekhouding)

Een financiële administratie (boekhouding) is de financiële motor van de onderneming. Deze moet blijven draaien zonder haperingen. De onderneming kan pas goed gestuurd worden door keuzes op basis van juiste en tijdige informatie.

Door de financiële administratie voor u (bij ons in kantoor), bij u (op uw locatie in uw pakket) of met u (beetje zelf, afwerking door ons) te verzorgen zijn wij direct
betrokk en bij de financiële situatie van uw onderneming. Dit geeft ons de mogelijkheid om op organisatorisch, fiscaal en juridisch gebied met u mee te dreamstime_xxl_61880876 4534x2999 ordners overhandiging [lowdenken. Hierdoor kunnen wij u gericht ondersteunen, zodat u profiteert van onze ruime ervaring op deze terreinen.

Bij ons heeft u een vaste contactpersoon voor uw verwerking van (en vragen over) uw administratie of boekhouding. Dit naast uw accountant of belastingadviseur. Deze contactpersoon kunt u, als klant, altijd mailen en (tijdens kantooruren) bellen voor korte vragen of om kort een idee of casus te ‘klankborden’. Veelal kunnen wij u direct, of na een korte vervolg(zoek)actie antwoorden of helpen; indien de vraag groter is of een achterliggend probleem in zich schuilt kan de vraag door onze korte lijnen meestal snel ‘opgeschaald’ en nader uitgezocht worden.

Bij de verwerking van uw administratie maken wij (graag) gebruik van moderne technieken rondom communicatie, aanlevering van gegevens en terugkoppeling van uitkomsten. Het is (en blijft!) bij ons ook mogelijk om uw stukken persoonlijk aan te leveren voor handmatige verwerking door ons en ook weer persoonlijk teruggekoppeld te krijgen. Naargelang wat u fijn vindt en waar u zich het prettigst bij voelt.

Natuurlijk vullen wij deze dienstverlening, als u dat wenst uiteraard, aan met het opstellen van een financieel overzicht of een jaarrekening en het verzorgen van de jaarlijkse fiscale aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting waarbij wij uiteraard de fiscale faciliteiten genoeglijk in het oog houden.

Geïnteresseerd?

Graag maken wij persoonlijk nader kennis met u en bespreken wij wat wij voor u zouden betekenen en hoe wij dit precies-pas in zouden kunnen vullen. Natuurlijk gratis en vrijblijvend.
Bel of mail ons voor een afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor via 076 597 2711 of info@chalant.eu.