http://www.freepik.com/free-photo/concept-cash-currency-scheme-financial_1047744.htm

Kunt u ook belasting in Box 3 beparen ?

‘Vermogende particulieren maken massaal gebruik van een nieuwe route om belasting te besparen en anoniem te blijven.’ Naar aanleiding van dit bericht in Trouw zijn er Kamervragen gesteld. Volgens staatssecretaris Wiebes van Financiën is het beleggen via een open fonds voor een gemene rekening niet per definitie voordeliger. 

In een uitgebreid artikel geeft zowel Nextens als het Financieel Dagblad vandaag een uiteenzetting hoe u een Open Fonds voor Gemene Rekening (OFGR) kunt gebruiken om box 3 belasting te besparen.

Een ‘route’ die wij in 2016 reeds voor een aantal klanten en relaties hebben mogen én kunnen realiseren. Zie ook onze ‘webpagina die hierover gaat of een artikel welke wij eerder hierover schreven’.

Onze ervaring is overigens dat een OFGR ook voor ‘kleine’ vermogens interessant kan zijn. Wellicht (zelfs) ook voor u!

 

Geïnteresseerd?
Bent u getriggerd, geïnteresseerd en/of benieuwd of een Open Fonds voor Gemene Rekening ook voor u interessant is of kan zijn?
Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan en zeker bereid u waar mogelijk te helpen of te ondersteunen om een OFGR voor u op te zetten of u in een bestaand OFGR te laten deelnemen.

U kunt ons op werkdagen bellen op 076 597 27 11, ons een e-mail bericht sturen via helpmij@chalant.eu of contact opnemen via onze website www.chalant.eu

www.chalant.eu

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:
Artikel Nextens
Artikel Financieel Dagblad
Kamervragen OFGR

Stop je (Box 3) vermogen in een fonds of een BV
Bespaar box 3 belasting met een Open Fonds voor Gemene Rekening