Over ons

Chalant is gevestigd in het centrum van Zundert en heeft een brede ervaring met het verzorgen van administratie, accountancy en advies, met name aan ondernemers en gewezen ondernemers.

U bent bij ons bij het juiste adres als u als

ondernemer of onderneming

Wij helpen ondernemers en ondernemingen met hun complete administratie, de jaarrekening en/of de belastingaangifte(n). Bij ons of bij u op kantoor verzorgen of ondersteunen wij uw financiële administratie en voorzien wij u periodiek van kerninformatie. Wij bieden betaalbare ondersteuning en onafhankelijke adviezen voor het midden- en kleinbedrijf.
ondernemer of onderneming
ondersteund, ontzorgd of geadviseerd wilt worden op een of meerdere van deze gebieden. Ook bent u welkom om op zijn tijd even over een of meerdere onderwerpen te klankborden of te overleggen. Uiteraard bent u ook als

Particulier

Particulieren helpen wij met het verzorgen van de diverse fiscale aangiften (bijv. inkomsten-, schenk- of erfbelasting), het opstellen van een financiële planning, inzicht te krijgen en te houden in de privé bezittingen en ondersteuning bij voorkomende administratieve handelingen.
Particulier
of als aankomend of uittredend ondernemer bij ons aan het juiste adres.

Onze aanpak onderscheidt zich door:

precies-pas dienstverlening
wij stemmen onze dienstverlening precies op uw behoeften en wensen af
zo krijgt u altijd precies waar uw behoefte aan heeft en waar uw wensen liggen
dus geen overbodige extra’s waar u niet op zit te wachten maar precies-pas
directheid, transparantie en helderheid
niet moeilijk doen en om de zaak heen draaien
maar eenvoudig en op een duidelijke manier zaken aanpakken, uitwerken én uitleggen
een standaard aanpak voor ‘alledaags’ werk en een aanpak op maat voor specifieke wensen
al gelang waar u behoefte aan heeft
een goede en laagdrempelige bereikbaar voor onze klanten en relaties
om kort met ons over een onderwerp wat speelt te klankborden, bij te praten of te overleggen
in een persoonlijke ontmoeting, via de telefoon of per e-mail; waar u behoefte aan heeft

Daar staan wij voor en dat bedoelen wij met no-nonsense praktische oplossingen.

Uiteraard moet wat moet en hebben wij kwaliteit, betrokkenheid vertrouwen en professionaliteit hoog in het vaandel staan, maar wat verwacht u anders van uw boekhouder, administrateur, accountant of adviseur?

Spreekt u dit aan?

Graag maken wij persoonlijk nader kennis met u en bespreken wij wat wij voor u zouden betekenen en hoe wij dit precies-pas in zouden kunnen vullen. Natuurlijk gratis en vrijblijvend. Bel of mail ons voor een afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor via 076 597 2711 of info@chalant.eu.

Samen kom je verder

Overigens doen wij dit niet helemaal op eigen kracht… Waar nodig en nuttig werken wij samen met andere dienstverleners zoals fiscalisten, notarissen en financieringsbemiddelaars. Tevens zijn wij aangesloten bij een aantal netwerkorganisaties om onze kennis en kunde op peil te houden en die wij kunnen benaderen voor raad en daad. Zodat u optimaal bediend wordt.

  Auxilium Adviesgroep          Masters in Accounting