PERCENTAGES

Prijswijzigingen, kan dat zomaar?

Prijswijzigingen zijn aan de orde van de dag. Door de pandemie, de oorlog in Oekraïne en de snel oplopende inflatie hebben wij er allemaal mee te maken. Veel fabrikanten hebben te maken met fors in prijs gestegen grondstoffen, elektriciteit en gas, die zij weer door berekenen in hun prijzen. Ook de transportprijzen zijn fors gestegen door de hoge brandstofprijzen. Wordt uw bedrijf geconfronteerd met leveranciers die de prijzen wijzigen naar aanleiding van de vele veranderingen in de wereld? Dan bent u vast benieuwd of dat zomaar kan en mag!

Artikel 
De collega’s van BlueLegal hebben een blog geschreven over prijswijzigingen en of dat zomaar kan. Wij vinden dit artikel zeker lezenswaardig en bevelen u aan hier kennis van te nemen.

U kunt de content vinden via deze link.

Doe er uw voordeel mee

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan. Ook kunnen wij u waar mogelijk helpen en ondersteunen bij dit onderwerp of dieper met u op dit onderwerp ingaan.