Financieel in Control

Haal meer uit uw spaargeld

FiscAlert heeft in een artikel 17 tips op een rij gezet om meer uit uw spaargeld te halen.

Wij verwijzen graag naar dit artikel: https://www.fiscalert.nl/sparen-beleggen/artikelen/spaargeld-dos-en-donts en voegen er graag nog één aan toe:
18. deelnemen aan een Open Fonds voor Gemene Rekening
Open Fonds voor Gemene Rekening
Met een Open Fonds voor Gemene Rekening houdt u controle over uw geld, hoeft u het nog niet uit te geven en bespaart u toch volledig binnen de grenzen van onze belastingwetgeving Box3 belasting. Zie voor meer informatie deze pagina.
Wij hebben ruime ervaring met het opzetten en beheren van zulke Fondsen en verwijzen u graag naar een generiek Open Fonds voor Gemene Rekening dat alle beslommeringen uit handen neemt. Uiteraard bent u wel beheerskosten verschuldigd, voor niets gaat immers de zon op, maar zelfs na deze beheerskosten bespaart u nog steeds ruim ten opzichte van een reguliere Box 3 belasting.  
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten.

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.
Ook kunnen wij u waar mogelijk hand-on helpen en ondersteunen bij dit onderwerp of dieper met u op dit onderwerp ingaan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mailwebsite of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert. Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.

www.chalant.eu
mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratis  Chalant Alert!

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal

# OFGR
# Fiscalert