Overweeg te wisselen naar Chalant

December is traditioneel de maand waarin naar het komend jaar wordt gekeken en plannen worden gemaakt. December is ook de periode waarin een overweging over te stappen naar een andere boekhouder, accountant of adviseur aan te bevelen is. Blijf niet tegen u zin op het huidige spoor zitten, indien u twijfelt: overweeg te wisselen!

Bent u ontevreden over uw huidige adviseur, boekhouder of accountant? Overweeg dan eens contact op te nemen met de mensen van Chalant in Zundert of loop even binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert. Laat u verrassen door de gemoedelijke sfeer en aandacht voor uw ondernemen en onderneming.

Uiteraard is wisselen van accountant, adviseur of boekhouder een lastige beslissing die u niet zomaar maakt. Dat begrijpen wij volkomen. Ook komt er bij een wisseling of overstap altijd de kwestie van overdracht van kennis en dossiers alsmede het opbouwen van nieuwe kennis en dossiers aan de orde. Dit is niet enkel een last maar ook een kans, een kans op een frisse blik! Samen met u gaan wij graag deze uitdaging aan!

Geïnteresseerd? Wij nemen graag de tijd om nader kennis te maken, uw wensen en onze opties met u door te nemen.
Loop gerust even binnen, zonder afspraak en geheel vrijblijvend, om nader persoonlijk kennis te maken. U kunt uw auto parkeren op ons eigen parkeerterrein aan de Beukenlaan 4 te Zundert.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij naar u toekomen en is het mogelijk om telefonisch (076 597 27 11), via e-mail of via een contactformulier een afspraak te maken of nadere informatie op te vragen.

www.chalant.eu