Digitale Aangifte Belastingdienst

BTW aangifte 1e kwartaal, bent u er klaar voor?!

Het eerste kwartaal van 2018 is alweer bijna ten einde en dat betekent dat komende maand oktober de BTW kwartaalaangifte over het 1e kwartaal opgesteld, ingediend en betaald moet worden. Bent u er al weer klaar voor?

Tijdig?!
Denk er aan dat u de aangifte BTW op tijd indient (vóór 30 april) én dat ook uiterlijk die dag (een maandag) de betaling bij de belastingdienst is bijgeschreven.
Een veel gehoorde misvatting is dat de belastingdienst nog een brief of acceptgiro stuurt met het te betalen bedrag, maar dat is niet zo!

Hulp nodig of een vraag?
Heeft u bij het voeren van uw administratie, opstellen en/of indienen van uw BTW aangifte hulp nodig of heeft u een vraag?
Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan en samen na te gaan of en waar het mogelijk is u te helpen of te ondersteunen. De keuze om hier wel of niet op in te gaan is daarna volledig vrij en aan u.

U kunt ons op werkdagen bellen op 076 597 27 11, ons een e-mail bericht sturen via helpmij@chalant.eu of contact opnemen via onze website www.chalant.eu

www.chalant.eu

Print Friendly, PDF & Email