Relevante (nieuws)berichten voor ondernemende ondernemers

Als ondernemer heeft u behoefte aan relevante (nieuws)berichten die er voor u toe doen. Chalant accountants en adviseurs heeft hiervoor een berichtendienst die hier invulling aan geeft: NieuwsUpdate(s).

 

Ziet u ook door de virtuele bomen van de vele nieuwsbrieven inmiddels het bos van de focus niet meer? Wordt u overladen met vele, uitgebreide en vooral nietszeggende nieuwsbrieven of nieuwsberichten? Dan is het voor u waarschijnlijk interessant om u te abonneren op onze berichtendienst NieuwsUpdate(s).

Steeds regelmatig(er) plaatsen wij reeds relevante (nieuws)berichten op onze website.  (Nieuws)berichten die voor u als ondernemer relevant (kunnen) zijn, waar u als ondernemer ook echt wijzer van wordt en die duidelijk maken welke actie u als ondernemer in onze ogen zou moeten overwegen. In 2018 gaan wij deze service verder uitbreiden met meer en nog concretere berichten.

Om deze berichten te lezen hoeft u niet steeds zelf naar onze website te gaan (mag natuurlijk wel). Om op de hoogte te blijven van geplaatste nieuwe berichten kunt u zich aanmelden voor onze periodieke overzichtsnieuwsbrief, ons volgen op Facebook, Linkedin of Twitter.

Voor klanten gaan wij natuurlijk graag een stapje verder en berichten wij bovendien persoonlijk als wij een bericht plaatsen, of anderszins zien, welke voor u als klant (naar onze mening) interessant, leuk of relevant is.

Natuurlijk staan wij u na het plaatsen van een bericht graag te woord voor vragen of opmerkingen welke u naar aanleiding van het bericht of anderszins mocht hebben.

 

Chalant Accountants en Adviseurs
begeleiders van ondernemende ondernemers

Beukenlaan 4 | 4881 KD  Zundert
076 597 27 11 | info@chalant.eu | www.chalant.eu