Bespaar met een tankkaart

Bespaar tijd, geld en gedoe door over te stappen naar een tankkaart en verzamel al uw brandstofkosten op één maandelijkse nota. Een aantrekkelijk idee? Wij vinden van wel in ieder geval!

Met een tankkaart kunt u besparen op tijd, geld en gedoe. Hoe?
Dat vertellen wij hieronder. Let wel op! De kost gaat voor de baat uit!

Hoe werkt het?
Met een tankkaart, bijvoorbeeld de MultiTankcard (www.mtc.nl) MKB Brandstof (www.mkb-brandstof.nl) Parkline (www.park-line.nl) Shell Esso of Total, betaalt u uw tankbeurten niet meer met uw privé of zakelijke betaalpas maar met uw tankkaart. De tankkaart organisatie verzamelt uw tankbeurten op één overzichtelijke factuur welke, veelal maandelijks, wordt verzonden en geïncasseerd.

U krijgt er dus wel een pasje en een pincode bij, bij dat minder gedoe :-).

Minder gedoe!
Met een tankkaart hoeft u niet meer alle tankbonnetjes te bewaren en bij de administratie te sluiten (en/of af te geven of in te scannen om de aftrek als zakelijke kosten aannemelijk te maken). U kunt dus na de tankbeurt ‘rustig’ in de auto gaan en de weg vervolgen. De tankbon hoeft u niet meer per-se te vragen aan de cassier(er) en kan ook niet vergeten worden en hoeft ook later niet meer gezocht te worden.
Er kunnen dus geen tankbeurten ‘verloren’ gaan én alle btw van de tankbeurten is in vooraftrek te nemen.

Wat kost het?
Wij blijven natuurlijk Nederlanders en niets is gratis. Ook een tankkaart niet.
Wij nemen de tankkaart van MTC1 als voorbeeld omdat wij deze een goede en goedkope tankkaart vinden die zijn werk doet én waarbij u vrijheid houdt waar u tankt2.
Deze kaart kost EUR 2,50 per maand3 en hiervoor krijgt u alle hiervoor genoemde voordelen. Volgens ons een goede deal die u er met 1 ‘verloren’ tankbon per jaar meer dan uit heeft!

Overtuigd?
Via deze link kunt u eenvoudig een tankkaart van MultiTankcard aanvragen.

Verantwoording
Wij hebben geen enkel belang noch krijgen enige vergoeding of commissie voor dit artikel of voor klanten die een tankkaart hebben of aanvragen. Waarom dan dit artikel? Omdat het leven al moeilijk genoeg is en wij denken dat u blijer wordt mét dan zonder tankkaart. Simpel, Daarom 🙂
Chalant2016-breed-RGB


zie www.mtc.nl voor meer informatie.
Een goedkoper alternatief, qua kaart, is de kaart van Total maar dan mag u alleen bij Total tanken….
3 hiernaast betaalt u EUR 3,- eenmalige uitgiftekosten en een voorschot van EUR 150,- per pas.