Checklist

Hoe vind je een goede boekhouder of accountant?

De administratie van jouw onderneming kan veel tijd kosten. Als ondernemer ben je er in de weekenden en/of avonden vaak (nog) mee bezig. Boekhouders of accountants kunnen je helpen om veel gedoe, tijd en uiteindelijk (opportunity)kosten te besparen. Goede boekhouders of accountants helpen bovendien jou je administratie efficiënt in te richten of te laten verwerken. Maar hoe of waar vind je nu een goede boekhouder of accountant?

Wij van WC-Eend…
Nu kunnen wij natuurlijk eenvoudig zeggen van “zoek niet verder”, maak kennis met de mensen van Chalant. Wij zijn namelijk niet enkel alleen goed in boekhouden / voeren van administraties maar zijn ook nog heel prettig in de omgang. Natuurlijk hebben wij sowieso de nodige kennis en ervaring die jou als ondernemer goed van pas kan komen. En zijn wij lid van de accountantsorganisatie NBA die staat voor kwaliteit van werk en permanente educatie om bij de tijd te blijven. Daarbij werken wij liefst zo praktisch en efficiënt mogelijk omdat wij ook zelf een ‘broertje dood’ hebben aan overdreven gedoe of dubbel werk.
Maar …. dit is of heeft natuurlijk wel een groot ‘wij van WC-Eend gehalte’….

ZZP service desk: vind een goede boekhouder in vijf stappen
Daarom zijn wij wel blij en wijzen wij graag op deze site van de ZZP Service Desk die je praktisch op weg helpt om een goede boekhouder (of accountant) te vinden door eerst zelf na te gaan wat je precies zoekt en hoe je graag geholpen wilt worden:
https://zzpservicedesk.nl/hoe-vind-je-een-goede-boekhouder/

Behoefte aan meer uitleg of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan meer uitleg of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mail (helpmij@chalant.eu) of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert.
Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.

Chalant logo aaa

Dit bericht is geplaatst op onze website onder Chalant Alert!.
Deze berichten worden vervolgens doorgeplaatst naar Facebook en Twitter en wekelijks op zaterdag verzameld verstuurd naar een verzamel e-maillijst.
Wilt u geen bericht missen, volg dan onze Facebook pagina, onze Twitter lijn en/of abonneer u op onze  Chalant Alert! e-mail lijst.

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:

# ZZP Servicedesk
# Rijksoverheid
# Chalant