Start nu

Eenvoudig eenmanszaak oprichten

Vanwege de ontwikkelingen van het coronavirus beperkt de Kamer van Koophandel de fysieke afspraken voor het oprichten van eenmanszaken, of maakt überhaupt geen afspraken meer. Om toch een onderneming in te kunnen schrijven heeft Firm24 een digitale oplossing bedacht. 

Inschrijven via een notaris…
Om toch een eenmanszaak in te kunnen schrijven in de Kamer van Koophandel heeft Firm24, bekend van het snel en efficiënt (lees: goedkoop) oprichten van Besloten Vennootschappen, naar haar processen gekeken en gezien dat die ook toepasbaar zijn voor het inschrijven van een eenmanszaak.

Zij doen dit voor het in onze ogen spectaculaire tarief van EUR 99,-. 

Zie voor meer informatie of directe actie: https://www.firm24.com/eenmanszaak-oprichten/

Rechtsvormkeuze
Om u als ondernemer te helpen de verschillen als ook de voor- en nadelen van de verschillende ondernemingsvormen duidelijk te maken heeft Firm24 een rechtsvormkeuzetest online gezet en een e-paper gemaakt waarin de verschillen worden weergegeven.

Als u twijfelt over in welke rechtsvorm u uw onderneming vorm wilt geven, bevelen wij u deze hulpmiddelen van harte aan.

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u hieromtrent vragen of wenst u gebruik te maken van de voorgenoemde hulp bij de beoordeling, stuurt u ons dan een e-mail.
Wij verzoeken u u om niet hierover te bellen maar te mailen zodat wij uw vraag of behoefte kunnen inventariseren en kunnen beantwoorden wanneer dit schikt.
Graag vragen wij begrip voor deze handelwijze in deze uitzonderlijke tijden.

www.chalant.eu

Dit bericht is geplaatst op onze website onder Chalant Alert!.
Deze berichten worden vervolgens doorgeplaatst naar Facebook en Twitter en wekelijks op zaterdag verzameld verstuurd naar een verzamel e-maillijst.
Wilt u geen bericht missen, volg dan onze Facebook pagina, onze Twitter lijn en/of abonneer u op onze  Chalant Alert! e-mail lijst.

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:

# Firm24