Doing Business in the Netherlands

Doing Business in the Netherlands 2019 is een publicatie die is bedoeld om een breed inzicht te geven in de kernaspecten van ondernemen en investeren in Nederland. Er worden vragen beantwoord die buitenlandse bedrijven en ondernemers hebben bij het maken van hun eerste stappen op de Nederlandse markt.

Open economie
Nederland is een van de meest open economieën ter wereld en behoort bij de beste landen op het gebied van technologie en innovatie. Het biedt een uitstekende infrastructuur – waaronder de grootste haven van Europa -, een concurrerend ondernemingsklimaat en een sterk verdragennetwerk. Het Nederlandse belastingstelsel kent verschillende fiscale voordelen om innovatie en bedrijfsactiviteiten te stimuleren en als internationaal georiënteerd land heeft Nederland veel hoogopgeleide buitenlandse werknemers in huis. In een snel veranderende wereld, zowel vanuit economisch als politiek oogpunt, is Nederland een stabiel land gebleken

Publicatie PWC
PWC heeft een, in onze ogen een interessante en toegankelijke, publicatie geschreven over Doing Business in the Netherlands. U vind de publicatie via deze link.

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.
Ook kunnen wij u waar mogelijk helpen en ondersteunen bij dit onderwerp of dieper met u op dit onderwerp ingaan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mail (helpmij@chalant.eu), website (www.chalant.eu) of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert. Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.

 

www.chalant.eu
mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratisNieuws update

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:

# PWC