Cyberbeveiliging

“Slechte cyberbeveiliging mkb gevaar voor hele bedrijfsleven” kopt het Financieel Dagblad, aangevuld met een aantal ondersteunende artikelen.

Artikelen die met name inzoomen op het risico dat u als ondernemer en onderneming loopt. Nou ja, risico, de artikelen geven meer aan dat, vergelijk het met brand of inbraak,  aan de orde van de dag is en eenieder kan overkomen. Ons maar ook u!

Natuurlijk volgen er dan opsommingen van waar risico’s liggen en hoe maatregelen genomen kunnen worden om (de) risico’s te voorkomen of de effecten van (d)e risico’s te vermijden.

Inventarisatie
Heeft u helder voor ogen welke risico’s u als organisatie loopt? En welke preventieve en repressieve maatregelen u hiervoor hebt ingericht?

En heeft u ook inzichtelijk welke kosten of uitgaven hiermee gemoeid zijn versus zouden zijn als u object van een aanval zou zijn?

Indien u dit nog niet heeft (gedaan) raden wij u van ganser harte aan om hier toch een keer aandacht aan te besteden.
Onderzoek dan meteen de kansen om gevolgen van een aanval te verzekeren, aangezien huidige dekkingen hiervoor veelal ‘niet thuis’ geven.

Hulp nodig?
Heeft u behoefte om (kort) hierover met iemand praten, te klankborden of overleggen?
Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan en zeker bereid u waar mogelijk te helpen of te ondersteunen.

U kunt ons op werkdagen bellen op 076 597 27 11, ons een e-mail bericht sturen via helpmij@chalant.eu of contact opnemen via onze website www.chalant.eu

www.chalant.eu

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:
HFD
HFD