www.chalant.eu/ofgr

Belastingtarieven Box 3 2019

Op FiscaalVanmorgen is een, in onze ogen, interessant artikel gepubliceerd over de Box 3 belastingtarieven 2019 en het overbrengen van vermogen van Box 3 naar Box 2. Dit artikel is zeker lezenswaardig indien u overweegt om vermogen over te brengen naar een Spaar BV of een Open Fonds voor Gemene Rekening. 

Artikel 
U kunt het artikel benaderen via deze link.

Open Fonds voor Gemene Rekening 
Indien u interesse heeft om (spaar)vermogen te verhuizen van Box 3 naar Box 2 wijzen wij u graag ook op dit artikel op onze site.

Hier leggen wij tevens uit waarom onze voorkeur uitgaat naar het oprichten van een Open Fonds voor Gemene Rekening versus het oprichten van een Spaar BV voor dit doel. En dit is niet alleen om notarisnota’s te besparen!

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.
Ook kunnen wij u waar mogelijk helpen en ondersteunen bij dit onderwerp of dieper met u op dit onderwerp ingaan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mail (helpmij@chalant.eu), website (www.chalant.eu) of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert. Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.

 

www.chalant.eu
mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratisNieuws update

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:
Artikel FiscaalVanmorgen
# Open Fonds voor Gemene Rekening