Belastingplannen 2018

Met een demissionair kabinet en nog geen regeerakkoord zijn de op Prinsjesdag gepresenteerde belastingplannen 2018, volgens verwachting, beleidsarm. Door onder meer jurisprudentie, Europese regelgeving en al eerder aangekondigde maatregelen bevatten de plannen toch nog wel een aantal maatregelen om rekening mee te houden.

De collega’s van Taxlive stelde voor u een eerste overzicht samen van de belastingplannen 2018, waar wij graag naar verwijzen:

Overzicht Belastingplan 2018
Overzicht Overige fiscale maatregelen 2018
Overzicht Afschaffing van de btw-landbouwregeling
Overzicht Inhoudingsplicht houdstercoöperatie en uitbreiding inhoudingsvrijstelling

Ook de collega’s van KPMG Meijburg hebben een webpagina gebouwd om de berichtgeving over de maatregelen uit het Belastingplan 2018 en belangrijke wijzigingen tijdens de parlementaire behandeling overzichtelijk voor u op een rij te zetten:

Belastingplan 2018
Fiscale maatregelen voor 2018

Vragen?
Heeft u vragen wat deze of enkele van deze elementen voor u betekenen of gewoon even de behoefte om met iemand te klankborden of te sparren?
Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan en zeker bereid u waar mogelijk te helpen of te ondersteunen.

U kunt ons op werkdagen bellen op 076 597 27 11, ons een e-mail bericht sturen via helpmij@chalant.eu of contact opnemen via onze website www.chalant.eu

www.chalant.eu

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:
Brondocumenten Belastingplan 2018