Fiscaal

 

Fiscaal advies
Met betrekking tot fiscaal advies richten wij ons met name op de volgende fiscale gebieden:

inkomstenbelasting
vennootschapsbelasting
internationaal belastingrecht
omzetbelasting
overdrachtsbelasting
successie- en schenkingsrecht

Vrijwel elke situatie heeft gevolgen binnen meerdere fiscale adviesgebieden tegelijkertijd, bijvoorbeeld investeringen in de onderneming, aangaan van een samenwerkingsverband, bedrijfsovername, transacties met onroerende zaken en pensioenen.

We stellen onze kennis en ervaring aan u ter beschikking zodat u, waar mogelijk, fiscale kansen kunt benutten en uw belastingdruk kunt verminderen. Hiervoor denken we graag vooruit en met u mee bij uw ondernemingsactiviteiten, immers: besparingen zijn meestal het gevolg van tijdig gemaakte keuzes. Graag helpen wij u deze keuzes te identificeren en te benutten.

Natuurlijk strekt onze dienstverlening zich ook uit tot het doen van fiscale aangiften en zorgen wij ervoor dat deze niet alleen tijdig worden ingediend maar ook op juiste wijze worden ingevuld.

Met behulp van zorgvuldig geselecteerde software maken we een overzichtelijk verslag van de wijze waarop de aangifte is samengesteld en welke belastingaanslagen zijn te verwachten.

Deze dienstverlening maken we graag compleet door de afstemming van opgelegde voorlopige en definitieve aanslagen. Bij afwijkingen adviseren we u over de te volgen handelswijze.

Geïnteresseerd?

Graag maken wij persoonlijk nader kennis met u en bespreken wij wat wij voor u zouden betekenen en hoe wij dit precies-pas in zouden kunnen vullen. Natuurlijk gratis en vrijblijvend.
Bel of mail ons voor een afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor via 076 597 2711 of info@chalant.eu.