Bespaar box 3 belasting met een Open Fonds voor Gemene Rekening

Het verschil tussen de geldende spaarrente tarieven van de Nederlandse banken enerzijds en de belastingheffing op Box 3 vermogen per 1 januari van een fiscaal jaar anderzijds drukt zwaar op het rendement van uw box 3 spaarvermogen. Spaarvermogen dat u bewust risicomijdend heeft ‘geparkeerd’ op een spaarrekening wordt op deze wijze uitgehold door onze nationale overheid.  

Indien u dit, net als veel mede burgers, steeds zwaarder op de maag ligt is wellicht een oplossing te vinden in een zgn. ‘Open Fonds voor Gemene Rekening’ (OFGR). Met een OFGR kunt u uw belasting die u over uw gespaarde vermogen betaalt verlagen en zo uw totaalrendement verhogen.

Geïnteresseerd welke besparing u vanaf 1-1-2022 zou kunnen realiseren door voor of in december 2021 in actie te komen? 

Vul de OFGR inventarisatie indicatief in en stuur dit ingevuld naar ons toe. Wij nemen op basis hiervan contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking waarbij wij graag met u doornemen welke belastingbesparing u zou kunnen realiseren. Deze kennismaking is naar uw keuze bij ons of bij u, overdag of in de avond.

Wilt u eerst telefonisch meer weten of heeft u specifieke vragen? Bel ons dan op nummer 076 597 27 11 en wij staan u graag vrijblijvend te woord.

OFGR inventarisatie

Deze inventarisatie is ontworpen om op een effectieve en snelle manier gegevens te verzamelen die ons in staat stelt voor u een berekening te maken hoeveel een Open Fonds voor Gemene Rekening (OFGR) u op kan leveren ten opzichte van het aanhouden van uw vermogen in Box 3.
Verzamel deze gegevens en geef deze (indicatief) aan ons door zodat wij u kunnen adviseren hoe een Open Fonds voor Gemene Rekening in uw specifieke situatie uitpakt.

 

onze privacyverklaring is van toepassing op uw ingave met dit formulier.