CorsoZundert

Leuk dat u onze website bezoekt!

Zoekt u naar een boekhouder, accountant of een adviseur in Zundert waar persoonlijke, praktische en pragmatische benadering van administratieve en accountancy dienstverlening centraal staat, waarbij u als ondernemer centraal staat en die luistert naar wat u zegt?

Dan bent u bij Chalant administratie accountancy en advies in Zundert aan het juiste adres.

Chalant, in het hart van CorsoZundert

Bij Chalant hebben wij een ruime ervaring in het begeleiden, ondersteunen en ontlasten van ondernemers in  Zundert en omstreken op het gebied van administratie, boekhouding, fiscale aangiften, fiscale advisering, jaarrekening,  rapportages, prognoses, organisatieadvies en ondernemerscoaching. Chalant heeft administrateurs, accountants en fiscalisten die werken in of vanuit ons kantoor in Zundert. Wij hebben een modern kantoor met een zeer ruime parkeerplaats gelegen aan de Beukenlaan 4 te Zundert (Indien uw navigatie dit adres niet kent, geef dan in Beukenlaan 6). Natuurlijk kunnen wij ook op afstand u van dienst zijn via digitale gegevensuitwisseling en communicatie via telefoon, e-mail en/of Skype.

Chalant administratie accountancy advies brengt het beste van twee werelden samen, namelijk de professionaliteit en kennis van het (middel)grotere kantoor en de persoonlijkheid en betrokkenheid van het kleinere kantoor.

Wij zijn recht door zee en maken duidelijke afspraken. Zo bent u als ondernemer verzekerd van een uitstekende accountant in Zundert tegen een redelijk, betaalbaar en transparant tarief.

U krijgt bij Chalant

een kantoor waar vertrouwde betrokkenheid en no-nonsense praktische oplossingen centraal staan;
een kantoor met mensen die naar u luisteren en op basis daarvan samen met u bepalen welke dienstverlening het meest passend is bij de concrete situatie;
een kantoor dat zich toespitst op de kleine en middelgrote ondernemer en onderneming in het MKB en agrarische sector;
een vast aanspreekpunt;
op maat gesneden dienstverlening, conform uw behoeften en wensen;
redelijke, betaalbare en transparante tarieven.

Meer informatie over Chalant

In overleg met u brengen wij uw behoeften en wensen in kaart en geven wij u een indicatie van de jaarlijkse bijbehorende kosten. Hierbij kijken wij uiteraard naar waar zaken mogelijk efficiënter ingericht kunnen worden of andere besparingen te realiseren zijn..

Loop gerust even bij ons binnen of bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek. Wij maken graag tijd om persoonlijk met u kennis te maken, over ons en onze ideeën te vertellen en te luisteren naar wat u bezig houdt en waar en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Indien u graag een prijsindicatie zou willen ontvangen of ons alvast gegevens daartoe zou willen verstrekken kunt u deze uiteraard doorbellen, mailen of deze aan ons doorgeven via ons contactformulier.

AVG en privacy
Indien in de stukken die u ons zou willen verstrekken persoonsgegevens staan, verzoeken wij u dit via een telefoontje of mailtje aan ons kenbaar te maken, wij sturen u dan een upload link om de gegevens op een AVG-veilige manier aan ons te verstrekken.