Salarisadministratie uitbesteden

Medewerkers zijn uw kapitaal, maar de salarisadministratie vormt een hoop gedoe. Met steeds veranderende wetgeving heb je je handen vol aan het zorgen voor een correcte en tijdige verloning van jouw medewerkers.

Wij helpen je graag hierbij. Bij of via ons* kun je je salarisadministratie uitbesteden zonder dat je controle verliest. Dit scheelt jou veel werk en zorgen en gedoe. Wij verzorgen de hele salarisadministratie: van het maken van loonstroken, doorvoeren van loonmutaties en het opstellen en verzenden van loonaangiftes. Jij hoeft alleen de mutaties te controleren (indien gewenst) en de SEPA bestanden voor de uitbetaling van de lonen en de betaling van de loonaangifte te downloaden (en bij de bank weer te uploaden). Dit laatste gaat helaas nog niet via een PSD2 module, maar wie weet wat de toekomst al snel in het vooruitzicht heeft…

Zowel voor kleine(re) als voor grote(re) bedrijven kan het uitbesteden van de salarisadministratie interessant zijn omdat jij als ondernemer of manager/directeur ontlast wordt bij de administratieve taken die bij het hebben van medewerkers komen kijken. Hierdoor kun je jezelf meer en beter focussen op jouw onderneming en taak als ondernemer/manager/directeur.

Meer weten? Neem even contact met ons op om in een persoonlijk telefoon- of videogesprek kort kennis te maken en te bespreken waar wij u bij zouden kunnen helpen. Natuurlijk gratis en vrijblijvend. Bel (076 597 27 11) of mail (info@chalant.eu) ons om een korte afspraak met een van onze teamleden in te plannen.

Hoe?

De salarisadministratie organiseren wij* met efficiënte en gebruiksvriendelijke online salarissoftware met HR functionaliteiten. Zo heeft u, als u wilt, eenvoudig inzicht in de status en in de detail gegevens. U kunt direct in de online software mutaties doorgeven of gegevens wijzigen. Ook kunt u als u dit prettig vindt medewerkers toegang geven tot hun basisgegevens en deze indien nodig zelf laten aanpassen.

Door de salarisadministratie voor u (bij ons in kantoor) of met u (beetje zelf, afwerking door ons) te verzorgen kunnen wij deze dienstverlening kosten efficiënt voor u uitvoeren.

Bij ons heeft u een vaste contactpersoon voor uw verwerking van (en vragen over) uw salarisadministratie. Dit naast uw accountant of belastingadviseur. Deze contactpersoon kunt u, als klant, altijd mailen en (tijdens kantooruren) bellen voor korte vragen of om kort een idee of casus te ‘klankborden’. Veelal kunnen wij u direct, of na een korte vervolg(zoek)actie antwoorden of helpen; indien de vraag groter is of een achterliggend probleem in zich schuilt kan de vraag door onze korte lijnen meestal snel ‘opgeschaald’ en nader uitgezocht of uitgezet worden.

Bij de verwerking van uw salarisadministratie maken wij gebruik van de online mogelijkheden van de salarissoftware, zoals directe aanlevering en mutatie van gegevens en veilige terugkoppeling van uitkomsten via deze software. Het is (en blijft!) bij ons ook mogelijk om uw stukken en mutaties persoonlijk aan te leveren voor handmatige verwerking door ons en ook weer persoonlijk teruggekoppeld te krijgen. Naargelang wat u fijn vindt en waar u zich het prettigst bij voelt.

Een kleine impressie van de salarissoftware ziet u in dit filmpje:

Natuurlijk vullen wij deze dienstverlening, als u dat wenst uiteraard, graag aan met het voeren van uw gehele financiële administratie, het opstellen van een financieel overzicht of een jaarrekening en het verzorgen van de jaarlijkse fiscale aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Hierbij houden wij uiteraard de fiscale faciliteiten genoeglijk in het oog.

Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen en realiseren?

Graag maken wij persoonlijk nader kennis met u en bespreken wij wat wij voor u zouden betekenen en hoe wij dit precies-pas in zouden kunnen vullen. Natuurlijk gratis en vrijblijvend.
Bel of mail ons voor een afspraak bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor via 076 597 2711 of info@chalant.eu.

 


*Chalant maakt onderdeel uit van het netwerk Masters in Payroll & HR.
In en via dit netwerk van zelfstandige professionals delen wij tools, kennis, ervaring en specialisme inzake salarisverwerking en HR dienstverlening.
Dit heeft als voordeel voor u dat u voor een gunstig tarief gebruik kunt maken van de in dit netwerk opgebouwde kennis en ingekochte tooling én dat u voor al uw vragen omtrent administratie, fiscaliteit, ondernemerschap en nu ook personeelszaken bij één partij kunt onderbrengen en dus één contactpunt heeft. Wij kunnen hierdoor onze functie van ketenregisseur en ondernemerscoach beter invullen omdat wij nog meer betrokken en nog beter vanaf de eerste lijn geïnformeerd zijn over het wel en wee van uw onderneming.