COVID-19

Videobel tool Whereby

john

COVID-19
  • Versie
  • Downloaden 3
  • Bestandsgrootte 483.99 KB
  • Aantal bestanden 1
  • Datum plaatsing 3 april 2020
  • Laatst bijgewerkt 3 april 2020

Videobel tool Whereby

Chalant en videobellen
In deze bijzondere tijden van Corona waarbij thuiswerken en afstand houden de (nieuwe?) norm lijken te worden hebben ook wij besloten om onze besprekingen en overleggen die wij normaalgesproken fysiek bij u op locatie of bij ons in kantoor zouden voeren zoveel mogelijk binnen de richtlijnen van het RIVM te gaan laten plaatsvinden.

Dit betekent dat wij onze fysieke contacten zoveel mogelijk beperken en hiervoor in de plaats videobellen inzetten.

Chalant maakt1 voor videobellen tot en met 4 personen2 gebruik van de online vergadertool van Whereby.com. Dit is in onze ogen een eenvoudig te gebruiken platform voor videobellen waarbij toch de vertrouwelijkheid van het gesprek zoveel mogelijk gegarandeerd is. Zo is AVG (GDPR) geregeld en is het niet zonder meer mogelijk om in een belsessie van een ander ‘in te breken’ zonder toestemming van de organisator.

Gastgebruik
Als Gast kunt u met de URL die u krijgt bij het vergaderverzoek kort voor de afgesproken tijd aanloggen bij de vergadertool. Zie zo nodig de korte scherm handleiding die wij voor u geschreven hebben.

Korte handleiding
Via de knop 'downloaden' kunt u een korte handleiding raarplegen omtrent het gebruik en inloggen bij Whereby ten behoeve van het geplande videobelgesprek met uw accountant of adviseur.

 

voetnoten
1 Indien u met Microsoft Teams, Skype for Business of met een ander platform werkt kunt u ons daarvoor uiteraard ook zelf een vergaderuitnodiging sturen zodat wij als gast op dat netwerk aanloggen.

2 Voor grotere groepen gebruiken wij de online vergadertool van https://jitsi.org/