Lockdown december: bereikbaarheid

Nadat maandagavond 14 december premier Rutte de nieuwe lockdown bekend heeft gemaakt zijn ook wij weer gaan herorganiseren en dit heeft helaas beperkingen in onze bereikbaarheid tot gevolg. Helaas heeft nu ook onze lokale postbus-locatie de deuren tijdelijk gesloten.

Concreet
Als gevolg van de lockdown en de daarmee samenhangende maatregelen werken wij (meer) vanuit huis en is ons kantoor beperkter open.

Ook omdat wij veel vragen te behandelen krijgen is onze telefonische bereikbaarheid niet altijd wat u van ons gewend bent. Stuurt u ons in dat geval aub een e-mail bericht zodat wij uw vraag op een ander tijdstip kunnen behandelen en beantwoorden.

Omdat de lokale ondernemer die de postbussen in Zundert huisvest de deuren tijdelijk heeft gesloten wordt post die naar onze postbus is/wordt gestuurd momenteel niet bezorgd. Dit is vervelend voor ons en voor u omdat wij om deze reden niet in staat zijn om hierop (adequaat) te reageren. Indien u reactie van ons verwacht en u post naar onze postbus heeft gestuurt, stuur ons aub een e-mail, dan kunnen wij op basis hiervan uw verzoek behandelen en beantwoorden.

Houd vol
Dit jaar 2020 is een bijzonder turbulent jaar voor u als mens, ondernemer en evenzo voor ons. Wees verzekerd dat wij onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, met de soms beperkte mogelijkheden die wij gezien de situatie hebben. De hoop is, zoals altijd, gevestigd op de toekomst en toekomstige ontwikkelingen waar wij nu nog geen weet van hebben. Om het leven zoals wij dat kenden en graag zouden weerzien enigszins in nieuwe en vooruitgaande banen te leiden.


mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratis  Chalant Alert!

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal