Start nu

zaterdag 22 juni 2019 Startersdag KvK

Op zaterdag 22 juni verzorgt de Kamer van Koophandel (KVK) het gratis evenement Startersdag. Deze keer op de locaties Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Het is ook mogelijk om dit evenement online te volgen.

Programma fysiek
Op de Startersdag kunt u 
een informatiemarkt bezoeken. De Belastingdienst is aanwezig met een stand en medewerkers van de Belastingdienst beantwoorden vragen over de inkomsten- en omzetbelasting. Ook zijn er Douane-experts aanwezig voor starters die zich oriënteren op invoer en uitvoer.

Ook kunt u diverse presentaties en/of workshops over het starten van een onderneming volgen:

  • Ondernemen, internet en social media
  • Administratie noodzakelijk en nuttig
  • Ondernemen en belastingen
  • Je geldzaken op orde

Online
Het programma is op 22 juni ook online te volgen. Deelnemers kunnen op die dag presentaties bekijken over onder andere het ondernemingsplan, klanten vinden, belastingen en starten op Instagram. Medewerkers van de KVK en de Belastingdienst zitten klaar om vragen te beantwoorden via chat.

Interesse?
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de Startersdag via de internetsite van de KVK.

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u naar aanleiding van het bezoek / de deelname aan de Startersdag een vraag die nog onbeantwoord is (gebleven) of heeft u anderszins een vraag over starten van een onderneming, belastingheffing of administratie? Stel deze gerust en vrijblijvend via een email (helpmij@chalant.eu) of bel ons (076 597 27 11). Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.

Ook kunnen wij u natuurlijk waar mogelijk helpen en ondersteunen bij het uit handen nemen van administratieve en fiscale beslommeringen. Zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemerschap!

www.chalant.eu
mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratisNieuws update

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:

 Kamer van Koophandel