EURO munten

Vraag vóór 1 oktober 2019 buitenlandse (EU) btw terug

Maakte u in 2018 kosten in een ander EU-land? En was daarin ook buitenlandse btw begrepen? Dan kunt u deze btw nog tot en met uiterlijk 30 september 2019 terugvragen. Een verzoek dat daarna binnenkomt, wordt niet meer gehonoreerd.

Beoordeel daarom zo snel mogelijk of u in aanmerking komt voor btw-teruggaaf uit het buitenland. U kunt deze btw via de Nederlandse Belastingdienst terugvragen als uw onderneming in Nederland gevestigd is én u geen btw-aangifte hoeft te doen in het andere EU-land.

Praktisch 
Terugvragen van EU BTW moet digitaal via de site van de Nederlandse Belastingdienst via “Teruggaaf van btw uit andere EU-landen” (link).
Hiervoor heeft u (separate) inloggegevens nodig. Heeft u die (nog) niet, onderneem dan actie. De verstrekking van inloggegevens kan maximaal vier weken duren.

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.
Ook kunnen wij u waar mogelijk helpen en ondersteunen bij dit onderwerp of dieper met u op dit onderwerp ingaan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mail, website of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert. Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.

www.chalant.eu
mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratis  Chalant Alert!

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:
website Belastingdienst
# formulier teruggaaf BTW uit andere EU-landen