Veilige kopie ID met de KopieID app

Om ondernemers en dienstverleners te ondersteunen bij het vastleggen van (verplichte) kopieen van ID bewijzen. Bijvoorbeeld voor het vastleggen van de kopie ID van een personeelslid. Hiervoor heeft zij de app “KopieID” beschikbaar gesteld voor gebruik met mobiele telefoon of tablet.

Concreet
Met de app KopieID kunt u in een kopie van uw identiteitsbewijs de identiteitsgegevens doorstrepen die organisaties niet nodig hebben of niet mogen verwerken. Dit kan bijvoorbeeld het burgerservicenummer (BSN) zijn maar ook een pasfoto of handtekening. Dit is afhankelijk van de organisatie en het doel van de kopie. 

Ook zet u met de app eenvoudig een watermerk in de kopie. In dit watermerk vermeldt u desgewenst het doel en de datum van de kopie. Het watermerk kunt u ook toevoegen als u niets heeft doorgestreept.

Vanuit de KopieID app kunt u vervolgens de kopie eenvoudig versturen, printen of opslaan voor later (her)gebruik.

Omdat wij onder de indruk zijn van de kwaliteit en uniformiteit van de vastlegging die via de KopieID app wordt bewerkstelligd raden wij u gebruik van deze app voor het vastleggen van kopie identiteitsbewijzen aan.

Downloaden van de app
U kunt de KopieID-app downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.
De app is een uitgave van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Behoefte aan ondersteuning of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan ondersteuning of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.

Ook kunnen wij u waar mogelijk helpen en ondersteunen bij dit onderwerp of dieper met u op dit onderwerp ingaan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mailwebsite of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert. Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.


mis geen artikelen of berichten; abonneer u op onze gratis  Chalant Alert!

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal