Checklist

Accountant of boekhouder?

Regelmatig, nee zelfs vaak, krijgen wij de vraag wat nu het verschil is tussen ons als accountant(skantoor) en een boekhouder of administratiekantoor. Want wij verzorgen toch beide de administratie, jaarrekening en belastingzaken voor de ondernemer? En beide proberen wij zo goed mogelijk de ondernemer te ondersteunen of ontzorgen…?

Wij van WC-Eend…
Ondanks dat ook wij erkennen dat de uit te voeren werkzaamheden niet zo veel verschillen en daarmee de uitkomst niet zou moeten verschillen zien wij natuurlijk veel verschillen. Deze liggen met name in professionaliteit, opleiding, achtervang van/via een gereguleerde beroepsorganisatie, georganiseerde waarneming, permanente educatie en het volgen van procedures en standaarden. Maar dit is of heeft natuurlijk wel een groot ‘wij van WC-Eend gehalte’….

Ondernemersplein KvK
Daarom zijn wij wel blij en wijzen wij graag op deze site van het ondernemersplein van de Kamer van Koophandel:
https://ondernemersplein.kvk.nl/administratie-uitbesteden-aan-accountant-of-boekhouder/

Behoefte aan meer uitleg of om (kort) te klankborden?
Heeft u behoefte aan meer uitleg of wilt u (kort) hierover met iemand praten, klankborden of overleggen? Wij zijn graag bereid om u hierover vrijblijvend te woord te staan.

Neem contact met ons op via de telefoon (076 597 27 11), e-mail (helpmij@chalant.eu) of loop eenvoudig even bij ons binnen aan de Beukenlaan 4 in Zundert.
Wij nemen graag even de tijd om met u kennis te maken en u te woord te staan.

www.chalant.eu

Dit bericht is geplaatst op onze website onder Chalant Alert!.
Deze berichten worden vervolgens doorgeplaatst naar Facebook en Twitter en wekelijks op zaterdag verzameld verstuurd naar een verzamel e-maillijst.
Wilt u geen bericht missen, volg dan onze Facebook pagina, onze Twitter lijn en/of abonneer u op onze  Chalant Alert! e-mail lijst.

bronvermelding / verantwoording / relevant referentiemateriaal:

# Rijksoverheid
# Chalant